Hejsanhejsan!

I onsdags så var jag med Emelie, vi skulle gå till Ica Maxi men de va så konstigt väder och Hugo grinade och man kan ju inte ta upp han ur vagnen då de snöar och blåser.. så vi tog bilen istället. Sen skjutsade jag hem henne, sen åkte jag hem och gjorde iordning palten.
På kvällen där så skjutsade Rickard mej hem till Emelie och vi pratade och pratade, Hugo åt mat oxå. Sen kom han och hämtade mej igen efter han hade varit på rep.

Igår så gjorde jag inte så mkt, tvättade lite och dammsugade. På kvällen så va jag och betalade en lampa som jag köpte på internet, samt att jag slängde lite kartong, plast och sånt :) samt tömde krukorna på balkongen, så nu är de bara att plantera nytt om man vill de :) hehe !
Måste köpa planteringsjord i helgen då vi ha köpt tomatplantor :) men frågan är om vi ska göra de i år..känns inte som vi kommer vara hemma så mkt i sommar så dom kanske hinner dö innan dom får vatten.
Igår åt vi spagetti och köttfärssås :) de va länge sen de, så gott va de!

Idag så ska jag väl dammsuga och torka lite golv :) sen ska jag byta gardiner och hänga upp lampan jag va och köpte igår sen få vi se vad som händer. Jag undrar vad vi ska äta idag..jaja jag kommer kanske på något :P


Hallojsan!

Igår så gjorde jag inte alls många knop, vi åt bara varma mackor i ugnen med kantarellstuvning då jag inte hade ork eller lust att göra nått annat. Efter middagen gick jag, Hugo och Rickard till Ica Maxi, eller jaa Rickard hade cykeln och Hugo låg i vagnen (iaf ett tag till och från). Köpte hink och urvridare till moppen som jag köpte på lördagen. När vi kom hem så såg vi på "På bar gärning" som går på 7an kl 21.00, de är roligt att kolla hur folk reagerar. Igår så handlade de om blinda, om dom fick hjälp och vad folk tyckte när den blinda kom till bankomaten, mor och dotter som stjäler i butiker och partner som trycker ner den andra partnern psykiskt.

Idag så har jag fixat i köket, dammsugat och torkat golvet samt dammsugat på balkongen. Nu håller jag på ordna upp saker som står i fönstren och på byrån, så att de inte ser ut som en klump.
Hugo sover i babysittern bredvid mej nu, vi få se hur länge han tänker ligga där ;D
Det blir blodpudding och bacon till middag. Ikväll kanske de blir lite TP ;)
Nu ska jag ta nått att äta då jag håller på hungra ihjäl känns de som..ha inte ätit nånting sen kl 9.30.

Ha de fint!

Söndag

Det var mkt trevligt i fredags, vi åt svampsås och pasta sen så pratade vi lite grann innan vi skulle ta bussen in till stan. Vi gick på bion och skulle köpa biljetter till hunger gamas (som filmen hette, jag skrev fel i förra inlägget) men då fanns de endast 8 platser kvar och dom va spridda, så de blev att vi gick på safe house istället och den va oxå bra. Men hunger games skulle börja kl 21 och safe house började 20.30 så vi sprang på hemmakväll för att köpa nått att tugga på :P vi hann inte riktigt tills de började, men tur de är 5 min reklam innan ;) vi satt i sofforna längst bak i salongen, de va riktigt najs faktiskt.
Sen tog vi 9an hem för jag tyckte de inte kändes så kul att gå hem själv kl 11 på kvällen.

I går så va jag, Rickard och Hugo runt på ersboda och shoppade, va riktigt roligt, men vädret va mindre roligt...blåst och snö! Sen på kvällen åkte jag och handlade, ganska skönt att gå och strosa runt på affären i lugn och ro :) men såklart saknade jag ju lille pruppen <3 på kvällen snaskade vi på och såg på några avsnitt av twin peaks :D riktigt bra serie även fast den har några år på nacken ;D

Idag så har vi inte gjort mkt alls, jag och 3 av mina kusiner va ut på en liten promenad, men det föll inte alls lillpruppen i smaken :) han ska bara vara i famnen (inbillar mej att de bara är för att han inte ser nått nere i vagnen) men de går bra att stoppa tillbaka honom efter ett tag, hehe.
Ikväll blir de kanske några fler avsnitt av tp, sen blir de partaj.
Uppdaterar kanske imorgon!

Hejsvejs!


Haj haj!

Nu va de över en månad sen jag skrev en rad eller två xD men man är som så uppslukad av lille Hugo hehe!
Just nu ligger han i bärselen och sover, han sover alltid bäst på endera mej eller R :) men i tisdags så låg han själv i kanske 30 min iaf så jag hann fixa lite med tvätten.
Igår så städade jag nästan hela dagen, dammsugade och torkade golven, de va ju inte i år höll jag på säga...(även fast de kan vara sant :O) haha ! Men de va skönt att man fick de gjort.
Idag håller jag på att tvätta lite 60-tvätt (dock endast 2 maskiner). Vi bytte ju i sängen så då blir de ju fullt i tvättkorgen på en gång xD haha! Nu ha dom nog gått färdigt så jag ska gå ner och slänga in i torktumlaren.

Förresten så ska jag gå och käka middag hemma hos Anette. Jennie har ju fyllt 20 så vi ska fira henne. Ska även gå på bio efter de, lät som de kanske skulle bli Hunter games, hur ska jag klara att vara ifrån Hugo :O men de går nog bra ;D

ha en bra dag !

RSS 2.0