Tisdag 22/2-11

helloj ! Idag tvättar jag, ska precis gå ner i tvättstugan för att kolla om de är klart :) kollar på vänner oxå sen väntar jag på svar från min häst, fick två exemplar av likadan tidning. Sen fick jag ett spännande paket med posten, jag säger inte vad de är ;D ännu !
Jag ska fara och ta hand om Lost imorn, få se hur han har de i bakknäet. Om han är bra kanske man ska tömköra honom lite.

Uppdaterar senare ;D
Kramkram


Måndag 21/2-11

Hallojsan ! Nu var de länge sen jag skrev. Men jag har jobbat 7 dagar på Carlshöjdsskolan sen den 14/2 så jobbade jag på Dragonskolan. På kvällen så tog jag hand om Lost :) Igår så var jag till Innertavle där min medryttarhäst står. Vi lasttränade honom, vi skulle egentligen till ridhuset, men vi tyckte de va bättre att lastträna honom istället. Ska ta hand om på onsdag oxå. Sen har jag tvättid imorn mellan 13-17 =) få se hur mkt jag hinner tvätta, om jag är ledig dvs. Fanns inte så mkt att välja på ^^

Ska snart börja med att skära kycklingen, älsklingen kommer hem snart och är nog hungrig :)

kramkram !


Tisdag 1/2-11

I lördags var jag och kollade på en häst ute i Innertavle. Det ligger ca 7 km från oss, ska dit till veckan oxå kanske :) ! Det var 10 boxplatser i stallet där hästen stod. Det var en valack, en skimmel, som var 4 år, hade fint steg. Det va fullblod i den. Jag tömkörde den lite. Sen skickade jag ju in polisrapporten till Vikarie/jobbsupport och fick tillgång till kalendern i måndags, så jag fyllde i att jag va tillgänglig tis-fre och dom ringde mej ca 4 timmar efter och jag ska jobba ons-fre nu i veckan. Dom verkar trevliga där ! Nu ska vi snart åka och handla sen blir de träning. Sen ska Emelie komma hit. Jag skriver imorn efter de att jag kommit hem från jobb.

Ha de bra !
kramkram !


RSS 2.0