Måndag 27/12-10

Hej hallå ! Vilken bra jul de har varit, men den slutade väl lite sådär måste jag säga ! Igår när vi varit hos A och T sen lördags så skulle vi åka hem till min famor och farfar, men de vart lite senare än tänkt för de va en biljävel som vi mötte som körde in i oss.
Så dagen idag har gått åt till att polisanmäla sen åka till försäkringsbolaget men dom i sin tur säger att man inte får ut nått av trafikskadeförsäkringen eller vad de hette...fastän vi har 4 vittnen som kom till platsen då de hände. Och den jävlen som körde på oss bara körde vidare. JÄVLA SMITARE !! fyllekörning garanterat.

Men åter till julen då! Min faster från Märsta med familj är här nu, roligt att träffa dom ! Vi fick ett fint kort på W och D av mamma och pappa fick vi en skrivare och lite annat :) av farmor och farfar fick vi ett presentkort på jysk (välbehövligt) sen av emelie och jennie fick jag en karaff som man då ska ha vin i, men fick även svartvinbärssaft då jag inte dricker vin (A) men den va fin :) av moster fick jag ett bakplåtsställ och en termometer.

Nu sitter jag på datorn som Rickard köpte igår och samtidigt så sa han på skämt "nu när man har köpt den här så händer de väl nått med bilen) och de gjorde de ju oxå, man ska aldrig säga nått sånt där.

Nee nu orkar jag inte skriva nått mer.

hejsålänge !
kramkram !


Fredag 17/12-10

Hejhej ! Det va nå fel på bloggen igår, så jag kunde inte logga in ^^ men jag skriver idag istället.
Igår så åt vi korv och makaroner :) sen åkte vi och postade julkorten och handlade lite på ica och konsum på Ålidhems Centrum, sen åkte vi till Media Markt för att byta fm-sändare då den andra gått sönder på en dag :S väldigt märkligt. Sen när vi kom hem spelade vi lite kortspel och kollade lyxfällan.
Vi tog även fram juldukar, blev mkt fint :)

Idag ska jag städa upp lite i köket och sen blir de kyckling och nudlar till middag idag. Efter middagen blir de träning för oss sen ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, vi ser väl om de finns nått att se på tv nu när idol är slut :)

Jag återkommer kanske sedan.

kramkram !

Onsdag 15/12-10

Hejhej ! I söndags kom vi hem till Umeå igen :) skönt !
Idag har jag varit på ett möte på arbetsförmedlingen, de gick väl iaf bättre än förväntat =) har nu sökt 2 jobb och ett vikariat inom hela kommunen.
Sen har jag och Rickard kollat på Sunes Jul :) bättre julkalender de än dom dåliga som har en tendens till att komma varenda december....va hände med de gamla goda julkalendrarna?? :O

Vi har oxå varit på träningen ikväll och sen blev de äggmackor samt Bonde Söker Fru, tycker synd om den där Tomas =/ stackarn !

Nu blire lite fler avsnitt av Sunes Jul :D jippi !!!

Ha de så bra :) kramkram !!


Fredag 10/12-10

Hejhej ! Jag är fortfarande kvar nere i Övik =) Rickard kommer ner idag på kvällen nån gång. Roligt roligt =))) Farmor fyller ju år imorn så jag ville vara med att fira henne. Hon har ju ordnat julbord oxå, men vi kan inte vara med på de, då de känns bättre för Rickard att komma hem lite tidigare när han ska jobba :) jag har lånat lite kläder av mamma då mina kläder inte är så varma ! Lånade några byxisar och nån random t-shirt, haha.

Jag håller på städa lite här i huset medans dom är och jobbar nu, hoppas dom blir glada ;D hihi

nee nu har jag inte mer att skriva för tillfället =)

kramkram !

Torsdag 9/12-10

Halloj ! Jag åkte ju ner till Övik igår kväll och skulle se på lucia på skolan =) Det var en överraskning för Markus och Madde, dom blev jätte glad när dom såg mej, så de va ju kul :)) dom va jätte duktiga på att sjunga och Markus och en kompis till honom som presenterade programmet, dom va super duktiga !
Sen träffade jag ju farmor och farfar där oxå, farmor fyller ju år på lördag, jag vet inte hur jag ska göra, vill ju vara med och gratta henne. Få se hur jag gör med de.
Det va ju tänkt att jag skulle åka hem idag egentligen, men Madde vart så ledsen för att jag skulle fara så jag bestämde mej för att stanna en natt till. Så jag åker hem imorn istället. Eller om jag stannar till lördag, jag vet inte hur jag ska göra ännu, men vill ju hem till Rickard och djuren oxå nu när de är helg. Vi ska ju på stan på lördag oxå för att köpa resten av julklapparna, jag har bara Rickards kvar, men jag få väl smita iväg och försöka hitta nånting =) Just nu sitter jag på familjens bärbara, den är bra den.
Väntar på att Madde ska komma hem och ska väl se på lite tv medans jag väntar.

Jaja, jag uppdaterar mer sedan när jag kommer hem =)

kramkram!

Onsdag 8/12-10

Idag bär de av ner mot Övik, ska fara på lucia som är lite tidigare än andra år :) Madde vet inget, så vi ska överraska henne :P hihi ! Jag har bokat en biljett som man ska hämta ut på stationen. Micka ska oxå ner, så de känns bra, när de är första gången man ska åka tåg ^^ Synd att Rickard inte kan följa med =( kommer sakna honom, men de är ju bara en natt som tur är :)

I morse va de inte en så mysig känsla som kom över oss... nån av katterna hade nämligen lämnat spår efter sej på golvet och mattan, blääääää !! Det va nån som förätit sej och jag tro de va Steve xD hon är ett litet matvrak.
Stackars Rickard klev i de där mysiga..... usch !! Och jag blev den som fick ta upp de.. snacka om att man fick matlust....NOT !

Just nu myser jag med katterna, men ska väl duscha soon :) ! Kanske ta nån macka.
Jag har inte så mkt att skriva mer att skriva nu, men I will keep in touch.

Byebye !

Kramkram

Tisdag 7/12-10

Hej halloj bloggare ! Idag har jag inte gjort mkt alls :) städade undan lite i köket och har umgåtts lite med Emelie =) Ikväll blir de handling som är på tapeten (eller på schemat, you name it) ! Imorn blir de en tripp ner till Övik, ska bli kul att umgås lite med familjen. Men jag trivs jättebra här i Umeå. Men jag ska iaf prova botniabanan för första gången, ska bli intressant att se hur de funkar, hehe. Jag ska sällskapa med micka på tåget :)

Nee nu ska jag gå och skriva matlista, höres sen !

Puss och kram !


Måndag 6/12

När Rickard kom hem så åt vi Kassler och ris, sen softade vi lite innan de va dags för träning. Vi körde mest styrketräning men jag avslutade med lite promenad/jogging på gåbandet.

Nu blir de softarläge framför soffan med äggmackor och juice :)

tack och godnatt !


6/12-10

Hej allihopa ! Nu var de ett j*vla tag sen jag uppdaterade.. har haft så mkt att göra ! För de första så flyttade jag upp till min älskling i september, då bodde vi på Teg =) sen fick vi en lägenhet på Ålidhem som va inflyttningsbar den 1 november, var nära på att vi inte skulle få flytta in då eftersom dom som bodde här innan hade inte beställt en besiktning, men jag och Rickard cyklade då in till stan, till HSBs kontor och då hade vi tur att dom kunde besikta kl 13.30 den 1/11 och den gick igenom, så vi for och hyrde en släpvagn och flyttade sängen och tvn, samt satte upp matsalsbordet, va fint de är ! Rickard hade tagit ledigt en vecka där vid flytten så vi hann få de mesta i ordning, men de är inte förrän nu i början av december vi börjar komma in i nån sorts vardagsrytm.

Vi har också börjat träna på gymmet som hör till Biologigränd! Känns skönt att börja komma liiite i form.
Vi ska träna idag efter middagen, troligen runt 18-tiden.
Det är ju "Ung och bortskämd" samt "Pensionärsjävlar" de får man ju inte missa.

Nu ska jag städa upp lite i lägenheten och börja tänka ut nån mat.

Ni få ha de så bra och jag lovar att uppdatera oftare.

Kraaaam <3


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0