9/12-11

Halloj! Igår åkte jag med 19.50-tåget hem, skönt att komma hem. Min mamma och syster stod på perrongen och vinkade av mej, syster grät lite :P hon är så söt ! :) Men de ha varit roligt att hemma hos mamma och pappa med :) ! Idag ska jag städa lite smått, iaf dammsuga.

Imorgon är det julmarknad på torget, hoppas man får sällskap av Rickard och kanske familjen? Vet inte om dom ska komma upp än, så vi ser väl hur de blir.

hejsålänge !

4/12-11

Hallå hallå! Gud va jag är bra på skriva här.. xP Har som glömt att jag har en blogg, jag bara läser andras ^^ Man kan då inte tro att de är 4e december idag....plusgrader och regn, de är ju som höst än !! Hoppas de kommer lite snö innan julafton, de är ju bara 20 dagar kvar :O
Jag har då gjort bort alla julklappar, köpte dom 2 sista idag :P man märker att folk börjar julhandla nu :O folk och bilar ÖVERALLT haha !

Det är nu bara drygt 75 dagar tills bäbis är beräknad :D va fort de ha gått ! I början gick de segt men nu ha de rullat på. Synd bara att man ska ha bäckenbenssmärtor :O man kan inte riktigt njuta av den sista delen av graviditeten :P men hoppas de går över fort efterråt.

Imorgon bär de av med tåget till Övik, vet inte hur länge jag kommer stanna, jag ser väl. Ska på en föreläsning om dom som har ADHD och asbergers och hur man ska göra de lättare att hantera.

Nee, nu ska jag och det lilla livet vila lite :) kramizar

RSS 2.0