Onsdag 26/1-11

Idag så har jag sett hästmannen, en riktigt bra dokumentär om en gubbe som bor i en stuga och har nötkreatur och 3 hästar, dom mår bra allihopa. Han gör allting med hästarna, harvar, drar hem stockar, plöjer och allting. Det är vad jag kallar ett riktigt jordbruk =) har man tiden, lusten och orken så är de ett underbart sätt att jobba.

Sen blev de att börja med maten då vi skulle åka ut till Obbola och jag skulle kolla på en häst där ägaren ville ha en medryttare. Det var en väldigt trevlig häst och ägaren med. Det skulle komma 2 till och kolla på hästen, så efter lördag så får jag ett svar om hon tyckte de va bra eller mindre bra :)

Har oxå fått 2 mail från andra hästägare oxå som sökte medryttare, ska nog svara på dom oxå.

Nu är man lite frusen, ska se mästerkockarna kl 20.00 sen fyskbyggarna 21.00.

over and out.
Kramkram !

Måndag 24/1-11

I fredags så städade jag undan lite och sådär sen gick jag och Rickard till Ålidhems C sen såg vi på lets dance.
I lördags så gick vi till strömspilen på apoteket för att köpa droppar till Zlatans öga, så nu droppar vi det i ögat 3 gånger om dagen, så få vi se om de hjälper. Sen på kvällen kollade vi på film, 2 st faktiskt :) kom inte ihåg va dom hette nu, men dom va bra !
I går så tränade vi på kvällen.
Idag så ska jag väl städa undan lite i köket och dammsuga lite :) hehe. Blir nog att Rickard jobbar över idag pga nån vattenläcka i nån central på skolan han brukar vara på. Det kom vatten i den när dom borrade hål i golvet. Och de måste han göra efter kl 16 eftersom annars får ingen på bygget nån ström idag.
Jag ser väl när han anländer.

Det blir träning ikväll oxå förresten :D

ha en bra dag!
kramkram !

Onsdag 19/1-11

Nu har vi hämtat nattduksborden på jysk, vi var oxå på frasses och åt :) så nu håller Rickard på fixa med nattduksborden :)
Jag kollar på lyxfällan, troligen repris ^^ alla är ju nästan repris så ! haha

Har oxå efterforskat lite idag hihi !

Onsdag 19/1-11

Hallojsan ! Igår var jag varit med micka och sen följdes vi till NUS där jag skulle till tandis.
Det va rätt så jävla stort :O !! Men vi hittade ju så småningom ändå hehe.
Men jag måste medge att tandhygienisten va mkt konstig xD
Hon sa att jag hade "början till tandsten" men de kan man inte ha enligt mamma, endera har man eller så har man inte ^^ sen så sakerna hon drog upp ur tandköttet sa hon va "karius och baktus" (är jag 10 år eller??) hahaha !! Hoppas jag får en annan tandis nästa gång (om 2 år) haha ! Då kanske man inte ens bor kvar här upp men men, de märker vi då ! haha.

Var oxå ute och gick en sväng med Emelie när Rickard var på innebandy/fotboll med jobbet. Så nu kommer han vara där varje tisdag ca kl 20.30-22.00.

Idag ska jag vika lite tvätt sen få vi se vad som händer, det är -7 grader och sol ute idag, kanske blir en liten promenad :)
Nu har nattduksborden kommit oxå så ska hämta dom ikväll.

Ha de bra !
kramkram !


Måndag 17/1-11

Idag så har jag inte gjort så mkt, spelat lite sims ^^ Har oxå fått svar på jobben som jag sökt i Holmsund, dom va tillsatta nu.
Imorn ska jag till tandis, tro om jag får samma predikan imorn som alltid? jag skulle gissa på de ja, de är ju inte lätt att borsta när man är halv senil så man glömmer de, så man går och lägger sej, sen kommer man på de när man lagt sig och då ids man inte kliva upp igen, tänker att jag ska göra de imorn när jag ätit frukost, men man glömmer ju alltför lätt tyvärr xD haha.
Jaja få väl säga att jag ska bättra mej xD

För övrigt väntar jag bara på att blanketten från polisen ska dimpa ner i brevinkastet. Kanske dimper de ner imorn :) sen ska jag gå med de till kommunen.

Jaja, nu orkar jag inte skriva nått mer.

kramkram !

Söndag 16/1-11

Hejhej ! I fredags så var jag ju till arbetsförmedlingen och lämnade in papper för att få ersättning, så inom 14 dagar så kommer jag få pengar, förhoppningsvis ! :)
Igår så var jag och Rickard hos Anette och hennes Rickard. Vi drack lite och hade kul :D sen gick vi till en bar som ligger på Ålidhems centrum :) va väl sådär men de va ju nära hem iaf ;D hehe.
Jag och Rickard gick hem typ vid halv ett, ett nån gång, kände att då orkade vi inge mer.

Idag så ska Emelie och Jennie hälsa på här :) Ikväll blir de oxå att vara med Emelie, Jennie och Anette :D

jaja tro jag ska äta nå frukost nu :)

hejsålänge !
kramkram !

Torsdag 13/1-11

Hejhej ! Idag åkte jag med bussen som skulle gå 07.38 men kom 07.50 typ. Jag kom till stadshuset runt 08.15, jobbigt att bara sitta och vänta till kl 09.00. Sen så pratade dom i typ 1 timme, sen va de bara att vänta på den personliga intervjun, lät som man skulle få mkt jobb. Men jag hade skickat in fel blankett till polisen så hon skulle skicka in den rätt sen skulle jag få hem den med posten och sen skulle jag lämna in den till dom.
Sen får jag tillgång till kalendern.

Jag ska åka till af imorn istället, jag åkte hem med Rickard vid 11.10.

Nu ska jag röja upp lite i köket och sådär :) sen ska jag chilla lite.

Till middag blir de köttfärssås och pasta, sen ska vi bara kolla på sons of anarchy och softa.
Ha en bra dag!

Kramkram !

Onsdag 12/1-11

Hallå hallå ! Min födelsedag var bra, min familj kom upp på torsdagen och stannade till på fredag. Sen kom min moster och hennes familj oxå, dom stannade bara på en fika.
I lördags så åkte jag ner till Övik för att min bästa kompis Micka fyllde år. Det blev mat hemma hos henne och sen åkte vi och bowlade i 2 timmar. Efter de så stannade micka, jag och en kompis till henne i stan och for på Harrys, där i sin tur Emelie och hennes kompisar ställde sig bakom oss i kön, roligt att träffa Emelie och resten =)

I veckan så va vi på jysk i måndags för att de va rea på panelgardiner och gardintillbehör :) vi beställde även 2 nattduksbord =) ska bli skönt att ha ett var.
Igår så va vi och handlade sen gick vi till träningen, de var dock bara Rickard som tränade, jag kände att jag inte riktigt hade lusten att träna, sen va jag lite tung i huvudet, men idag blir de andra bullar, om gåbandet är ledigt dvs.

Och imorn ska jag på information+en kort intervju efter för vikarie-jobb inom måltidsservice.
Få hoppas på de bästa.

Nee nu ska vi åka och kolla vart Stadshuset ligger, sen blir de ev träning för mej.

Kramkram !

RSS 2.0