Bilder


Här är diskredan (de va en och samma skylt)


Här är Lilla Eda

2012-05-30

Hallojsan, nu va de ett tag sen jag skrev här, men ha haft fullt upp med att vara mamma :) Men igår så fick jag hem ett paket jag beställt, äntligen har jag en diskreda ;) Sen hade jag även beställt en sak som heter "lilla EDA" Det är en sak som man har både diskborsten och trasan på så dom kommer upp från bänken. (kan lägga upp bilder). Igår så var jag och Hugo på BVC för att väga, mäta och ta sprutor. Han va så duktig pojken min <3 Han skrattade och va glad innan han fick sprutorna sen blev han ledsen ett tag men innan vi gick så va han glad igen :D Idag är han lite svullen på vänster ben men han verkar inte ha ont! Hon sa att dom kunde bli grinig av sprutorna men han va glad hela kvällen igår och idag är han oxå glad, pratar som bara den :D
Igår va vi även på en liten promenad på 3.7 km :)
Nee nu ska jag umgås med den finaste pojken i världen :D

Hörs!


Hallojsan!

Helgen har varit bra och de startade med en fika på stan med Emelie och hennes kompis :) de va trevligt! Vi skulle fika på ett café som hette Café Göteborg, men de va fullt och vi kände inte att vi ville sitta ute :P så vi gick på Café station istället, de va gott! Jag och Rickard grillade på kvällen, men de va några konstiga chorizo så Rickard åt hamburgare istället men jag tyckte dom va helt okej :)
Igår så va vi och köpte ett nät till balkongen för att kunna ha ett fönster öppet när de blir varmt :P Vi ha inte funderat ut hur vi ska sätta upp den ännu ^^ Vi grillade svamp och fläskfilé till middag, de va smaskens!!
Sen så fick jag även ett par vandringskängor igår som de va mer än 50% på :D så på kvällen provade jag dom. Kändes bra i morse när jag vaknade efter att ha gått dagen innan. Brukar alltid va svullen om fötterna och kan knappt ta mej fram...de va inte så i morse, så skönt :D
Idag så har Rickard cyklat och sprungit och medans jag och Hugo har legat i sängen och slumrat ett tag :)) de va skönt. Nu ska vi gå ut en sväng då de är så fint väder, och jag tro Steve få följa med oxå. Zlatan bryr sej inte ändå.

Nämen ha de! kramkram

hejhej!

I fredags for jag och Hugo med tåget för att hälsa på min mamma och pappa, syster och bror :) syster skulle sjunga på lördagen och de skulle vara bagageluckeloppis, detta va på Arnäs församlingshem.
Efter de for vi på Coop, för att vi skulle handla lite och vi passade på att fika med ;D provade även skötbordet där..men gud så äckligt de va.... huvva! I söndags så träffade jag Micka. Jag och Hugo for även och hälsade på henne i hennes lägenhet, den va riktigt mysig. Vi åt även middag där :) Hoppas man kan träffa henne oftare nu.
Hugo har även börjat prata mer och mer nu, så kul :D

Igår så städade jag lite (va kattgrus överallt och de va dyngit lite här och där.), skönt att de är gjort.
På eftermiddagen bakade jag bröd oxå, gott blev de, men jag tro att jag hade för varmt degspad så dom vart ganska platta.
Idag så ska jag träffa Emelie ikväll då Rickard ska åka och repa med bandet. Ska bli kul, men jag tro jag tar Hugo i selen, då han gillar den bättre, har på han en nallekostym, så söt han blir i den ;)

Näää nu ska jag gå och prata lite med sötpruppen <3 c ya!

RSS 2.0