Finvädret ute!

Igår hände de inte så mkt, åt fisk till lunch och R tränade med sin arbetskompis på Gammlia, på medley.
Till middag åt vi bara pasta och köttbullar, de va ju enkelt att göra.

Åt frukost när R for på jobbet, macka och vatten, sen till lunch vart de pastagratäng som fanns i frysen :) Till mellanmål blev de fil med musli sen en macka till de.
Idag är de ju förresten fettisdagen och den internationella pannkaksdagen! :D så de blir pannkaka till middag!
Och som rubriken säger är de fint väder idag, men jag har inte varit ute ännu, få se om de blir nått sen :)
På tal om nått annat...jag va och duschade nyss och jag är inte säker..men jag tror att vattnet kanske har gått..eller jag torkade mej på benet, men de kom nästan tillbaka och rann efter benet igen. Jag väntar och ser vad som händer! :) Jag är ju som sagt inte säker..nästan inte ens 50%
Ni märker väl om de händer nått, kommer ju som sagt säga till om och när vi är på väg till BB, på sjukhuset dåra och inte Big Brother :P


Ingenting...

I helgen ha vi inte gjort så mkt, i fredags tränade R och efter de spelade vi lite pingis. När vi kom hem såg vi på The voice Sverige. Vi gick och lade oss rätt så tidigt.
På lördagen åkte R skidor på morgonen och tur va de för sen kom de en snöstorm som hette duga, så då höll vi oss innan tills vi kände att vi vart sugen och gick på affären (tur man inte är gjord av socker).
Idag va de lite bättre väder så vi åkte på ersboda där R äntligen köpte ett par classiska skidor som han har pratat om så länge haha! Dock fick han dom inte på en gång då dom ska sätta på bindningen oxå, dom skulle vara klar på onsdag, men då han ska repa den dagen blir de nog att hämta dom en annan dag.
Har nyss sett på Kontoret och snart är de ju BB-premiär :D så roligt och reklamen som varit för det va oxå kul, haha "de räcker med att kolla en gång för att bli fast, så gör inte de!"
Och på tal om nått helt annat..bäbis verkar inte alls vilja komma ut för att träffa sin familj ;) det är så lugnt som de kan vara haha! Men på nått vis så kommer dom ju ut tillslut ändå ;D hehe !
Få se om de kommer naturligt eller om man blir igångsatt.


Jodå!

Igår va jag ju till BM på förmiddagen, men hon va försenad så jag fick vänta en halvtimme mer. Men men jag har ju ingen brådska iaf. Allt såg bra ut, men hon tog inget blodprov! När jag va klar där så gick jag på affären och köpte hjärtchoklad till Rickard ;P (han tyckte om dom) sen när jag kom hem så åt jag makaroner och skinka, då de inte va så mkt köttbullar när vi åt de dagen innan. Hade ont i huvudet så låg bara och vilade på eftermiddagen och skrev till Rickard och frågade om han kunde köpa alvedon på vägen hem :) Middagen va inget speciellt, jag tog fram kasslergratäng och kokade ris. Jag bakade även kladdkaka till honom. Han gick och tränade på gymmet igår med, men jag hade fortfarande ont i huvudet så jag följde inte med. Istället gjorde jag iordning efterrätten till Rickard. Skärde ut en bit som ett hjärta sen strödde jag floursocker på det, spritsade grädde på sidan och rev choklad över den. Det vart väl rätt så fint haha!

Idag kändes de lite i huvudet, men tog imorse så nu är de borta, måste dricka mkt vatten idag då jag tro de va brist på vatten som gjorde att jag fick ont i huvudet igår :P Blir flygande jakob idag, men har inga bananer...men få bli bra utan då.


Slänger upp en bild på de fina vädret som va igår när jag gick hem.



Javisst!

Igår va de ännu en slappdag, skidor vid 2 tillfällen och i pausen så åkte vi till djurmagazinet för att rådfråga om foder till Zlatan. Vi provade direkt när vi kom hem och gud va dom älskade maten :P haha till och med Steve åt upp ^^ efter de att skidorna va över vart de middag, kycklingtacos :D MUMS! Sen skulle vi gå och spela pingis, men de va upptaget så vi gick en sväng istället :P och sen vart rickard sugen på marängswisch (stavning?!) så vi gick på affären, så vi åt gott till premiären av Kontoret :D va väl inte lika bra som solsidan, men de funkar på en söndag när de inte finns nått annat att se. Sen fick katterna mer mat på kvällen och peppar peppar, ingen spya imorse :D

Imorse gav jag katterna mat innan jag powernapade lite till. Till lunch idag åt jag en rulle som jag gjort iordning igår ;D gott sådär dagen efter! Sen fick katterna lite mer mat på eftermiddagen och jag har fortfarande inte sett någon spya, så jag hoppas de funkar för Zlatans mage :)) Nu ska jag följa med Rickard när han ska träna, jag ska hoppa runt på pilatesbollen som dom har där så kanske de sätter igång nånting ;)
Ikväll är de en tv-kväll :D först en ny vecka av Halv åtta hos mig, sen ännu ett avsnitt av Sofias änglar och efter de så är de Det okända, få se om man orkar se, de ha ju varit så dåliga avsnitt på senaste tiden. Sist handlade de om en kille som döpt om sej till Spiderman... hahaha ! Han hade problem med att dom va i köket och bullrade och att dom öppnade fönster (han hade katter).

Nee ni få ha en fortsatt trevlig kväll för de ska jag ha ;D

Slapp-lördag!

Idag ha vi inte gjort mkt alls. Rickard ha sett på skidor och jag sov en sväng medans. Mellan starterna tänkte vi först att vi skulle åka på djurmagazinet för att fråga om dom kanske vet vad de kan vara för fel på Zlatan, alltså om dom kan rekommendera nått speciellt torrfoder, men de va så snårt om tid så vi sa att vi tar de imorgon istället. Sen rensade Rickard lite på balkongen och slängde lite som skulle på returen :) Vi åt lax till middag sen gick vi och spelade lite pingis, jag börjar nu veta vart jag har raketet ;) så vi körde 3 matcher på slutet (dock förlorade jag alla) men de va kul ändå! Nu ikväll pratade jag lite med mamsen och sen kollade vi på gladiatorerna, nu ligger vi i sängen för vi tänker att de kanske inte blir så mkt sömn/vila inom snar framtid, så bäst att passa på medans man kan.

Hoppas ni alla har/haft en rolig lördag!

Fredagsmys!

Gjorde pannkaka till lunch idag, de va mumsigt, sen har jag plockat undan lite saker från i veckan för att fixa nån fredagsmys-stämning :) dock va de nästan bara diskningen som jag kunde göra innan ryggen sa ifrån, men jag plockade även undan lite returpack och papper. Men sen va de kört, ha inte dammsugat nått, men måste ju tänka på att samla krafter inför uppdraget oxå, inte bara dra på högsta växeln (inte för att jag skulle kunnat göra de om de va tidigare heller, eftersom ryggen ha varit såhär länge nu). Nu ikväll har jag tagit ett 45 min långt bad, gud så skönt de va! Magen blir så skönt mjuk nästan direkt när man kommit ner och ryggen känns heller inte så mkt. När man ska upp är de som ett helt företag, oj oj oj, men upp kommer man ju tillslut iaf! haha!

Nu ska jag se på the voice Sverige! Ha en fortsatt bra kväll :)


En lugn dag!

Idag har jag inte gjort mkt alls då jag inte haft varken orken eller lusten att fixa med nånting. Blev våfflor till middag, de va mums ! ;D har spelat lite wordfeud och harpan! Snart ska vi gå och spela lite pingis så man kanske sätter fart på de som komma skall ;) börjar blir lite less att magen är i vägen om jag ska vara ärlig, sen längtar man ju efter att få hålla h*n i famnen <3 Kanske blir de ett bad senare oxå, beroende på när vi kommer hem från pingisen ;P de är ju bra på tv idag. Först är det halv åtta hos mig, sen är de lyxfällan och efter de är de biggest loser Sverige. (tror de blir lite ont om tid för att bada ;D få bli imorgon istället)

Hoppas alla ha haft en bra dag!


Onsdag!

I morse så tog älskling sovmorgon då vi skulle på ultaljudet 8.30 så då kändes de ju inte värt att han åkte och jobbade. Det gick väldigt bra, hon som undersökte sa att han/hon var en normal svensson ;) vägde ca 2300 g nu, men h*n hade inte mkt tålamod att ligga still så vikten stämmer ju inte till 100% ;D
När jag kom hem igen tog jag en powernap. Blev en powernap till ungefär kvart över 11 så då åt jag lunch.
Blev ingen pingis igår heller :P Vi for ju först och handlade sen ville Rickard åka skidor oxå så tiden va inte med oss (då jag inte är så snabb för tillfället) så de blir pingismatch imorgon istället då han ska åka på rep idag.
Till middag ikväll ha jag tänkt göra blodpudding med bacon till.
Nee, nu ska jag se på Äntligen Hemma och äta en macka med smoothie till.

Kramkram!

Jajamän !

Igår gjorde jag inte alls så mkt, jag åt klyftpotatis och kött till lunch samtidigt som jag kollade på Sjunde himen och sen såg jag på mannen som talar med hundar. Sen duschade jag och tog fram korv som vi skulle äta till middagen. Rickard kom hem och bytte till gymkläder sen åkte han till Medley där han tränar med en arbetskompis. Magen va konstig hela dagen igår, som att man skulle få periodan, sådär molnande värk sen så sparkade den mkt ;D skulle spela pingis igår kväll men de blev inget då de va halv 8 hos mej sen va de Sofias änglar.

Nu ska jag äta lunch, som är pasta och korv med lite kokta grönsaker, sen blire nog att ta ett bad. Efter de ska jag leta upp nått recept på kycklingsoppa. När Rickard kommer hem så blire att äta sen fara och handla de som behövs till veckan. Kanske blir de en pingismatch ikväll ;D de är ju som roligt de! :D

Slänger upp en bild på Steves sköna sovstil xD


Söndag !

Idag vaknade vi runt kvart i 10 och då va de skidor på tv så de såg Rickard på. Efter de så va de uppehåll innan damerna skulle åka så då gick vi och spelade lite pingis, efter de gick vi en sväng runt kvarteret :P är bara -17 idag men de va ändå kallt. Sen gick vi hem för att se på damernas skiatlon, Charlotte Kalla gjorde ett bra lopp. Hon hamnade på 4e plats :) När de va över så for vi på Öob för att köpa kattsand och blötmat då Zlatan spydde utav de andra torrfodret oxå :( stackars liten. Nu sitter jag bara här och ser på simpsons medans Rickard är ute i skidspåret :) Ska väl snart börja förbereda middagen. Ikväll hade vi tänkt se på säsongsstarten utav Kontoret, en av huvudpersonerna är karaktären "Ove Sundberg" från Solsidan, verkar som de är en bra serie. Även Björn Gustavsson ska vara med där såg jag. Dock såg jag nu att säsongsstarten inte är förrän nästa söndag....men såg att de är Sofias änglar så de blir att se de istället och sen nån film om apor som Rickard vill se.. haha ! Den handlar om att typ aporna blir intelligenta med hjälp av människan tro jag.

Ha inte haft några tecken på att förlossningen ska sätta igång ännu, men den tränar ordentligt där inne, hela magen "fladdrar" hehe så mysigt, men nu längtar vi efter dej <3

Yeah!

Då ha man äntligen frostat av frysen som man ha tänkt göra i flera veckor :D Rickard stod och vallade skidorna och då tänkte jag att frysen skulle blivit avfrostad innan den lille kommer, tänkt och gjort ! Nu väntar jag bara på att frysen ska bli klar så jag kan stoppa in grejorna igen :) Blir enkel mat till middag idag...pizza. Jag vet, inte nyttigt men eftersom köttet tar 10 år att tina, så vart de så idag.
Förresten så kom Charlotte Kalla på andra plats i Rybinsk, Ryssland, 10 km fristil, världscupen. Vann gjorde Marit Björgen från Norge. Roligt att Charlotte startade även fast de va så kallt. I herrarnas omgång va de ingen svensk med.


Burrrrr

Gud så kallt de va i morse :O -27 va de här nu är de "bara" -22 men jag tro jag håller mej inne idag om de inte blir mildare! Nyss ätit frukost och nu är Rickard och tränar. Vill spela pingis idag, men då måste man ju gå ut, få se om jag kanske kan pälsa på mej ordentligt så jag kan gå dom knappa 300 (?) meter till lokalen :)
Tro vad man ska käka idag...svårt att veta. Kanske blir de ett bad idag med. Gladiatorerna ikväll kl 20 på 4an ska man se iaf, tycker de är roligt att se ;P trots att de är rätt fånigt, jag menar "arenans härskarinna" och diverse ;)
Hoppas alla har en bra dag.

Så skönt !

Tog mej ett bad nu ikväll, gud va skönt de va men ack så svårt att kliva upp igen...haha och för att inte tala om när jag skulle byta till varmare vatten xD magen va lite ivägen ;) haha men efter många om och men komme jag upp. Steve och Zlatan tyckte de va spännande, dom satt nedanför hela tiden med ögon som tefat hehe ! På tal om katterna, vi vet nu att de är Zlatan som spyr upp torrfoder, så nu få han bara blöt mat och Steve får torrfoder. Men de är som svårt de där då hon äter segt och lite i taget då man måste passa så inte Zlatan går dit och äter för man kan ju inte ha kvar de på golvet eller bänken då Zlatan är där och äter då!

Slänger upp en bild på sötisarna sen ska jag kolla vidare på The Voice Sverige.

Hallåååå !

Fick tag på specialistmödravården i sista sekunden nästan..13.45 gick de äntligen att komma fram !! Dom sa att dom skickat ett brev med tid och så, det kom idag, men man kan ju aldrig vara för säker right !!? man vet ju aldrig med sjukhusen... ! haha.
Åt lunch för typ 1 timme sen och sen har jag plockat iordning lite i lägenheten och nu sitter jag här, men måste snart gå och lägga mej så inte ryggen faller isär... blir tacos till middag idag, MUMS ! Skulle vilja ta en tur ute i solen, men skenet bedrar, de är ju snoooorkallt ute och jag som är förkyld fortfarande ska nog hålla mej inne det är ju trots bara 14 (!?!?) dagar kvar tills beräknat och jag vill inte få mer snuva och absolut inte feber innan dess... jag är ju hopplös på de där att bli sjuk när de minst passar !!

Dessa telefontider..

Jag har hållit på att ringa till specialistmödravården sen kl 13 men som vanligt när de är telefontid mellan 13-14 så är de många som ringer, så de är upptaget hela tiden... få se om jag få tag på dom, vilket verkar vara svårt ! Vet inte vad man ska göra då, dom har ju ingen telefontid imorgon om jag förstod barnmorskan rätt...Det kan ju sätta igång när som helst så man vill ju ha tid snarast för att kolla så ingenting är fel !!

Idag blir de att bara ta de lugnt, ska väl gå ut med nå sopor och koka potatis till middagen. Blir inte nån hög hastighet på mej idag då jag håller på dö varje gång jag ska kliva upp.. jäkla rygg !! Få se till att vila mej inför de som komma skall, de sägs ju vara som ett maratonlopp ;) men de ska vi nog klara tillsammans :D

ha de bra så länge !

MUMS !

Middagen vart supergod idag :D jag pepprade, saltade och citronerade fisken och lade på lite skivad lök. Gjorde mos och supergod sås ! Synd de va så mkt ben i fisken, men de gick bra då man rensade allting innan man åt.
Dammsugade lite idag...eller lite och lite, blir som besatt när jag väl börjat så känner inte när de är nog för ryggen. Så nu ligger man så gott dom paralyserad i soffan..men nu ha man ju gjort bort de iaf !
Nu ser jag på "how clean is your house" fan va vidrigt alltså :O hur kan man leva så?!?! Sen efter de blir de väl att kliva upp för att göra en macka och kolla på Sveriges mästerkock :D sen kl 22 är de kniven mot strupen !!!! om man orkar vara vaken så länge.... :P


1/2-12

Nu närmar de sej :)) bara 16 dagar kvar !!! Jag går bara och väntar på nått tecken på att den vill komma ut :)) Dom ha fortfarande inte ringt från specialistmödravården om tid, så ringer dom inte idag så måste jag ringa och kolla imorgon, kanske dom ha mkt att göra nu, jag vet inte.
Idag ska vi äntligen göra nånting av fisken som vi fiskade i Bäcksjön så vi få se om de blir bra, ska söka upp något recept på ugnsfisk. Till den blir de mest troligt mos, kändes smaskigt ! :))
Undra om man ska orka dammsuga idag...ser ut som de är ett ton skräp på golvet..men ryggen känns inte alls bra idag.
Katterna har inte spytt nått i natt iaf, men Steve verkar inte vilja ha blötfoder (?!) Zlatan däremot äter ju upp på typ 1 sek sen man har lagt upp maten (!!!!!) Steve äter ju knappt torrfoder heller och jag vet inte om jag vågar ge torrfoder då jag inte vet vem de är som spyr av den....få prova att köpa annan mat, men de är konstigt att dom spyr utav denna mat med eftersom vi har haft den i flera månader...men men tål att provas, inte kul för dom att spy hela tiden heller!
Nu ska jag kolla om natt på museet 2 finns att ta hem då jag inte såg slutet då den gick på tvn :P

RSS 2.0