24/5-11

Det va ju Kulturnatta i helgen som var, så vi var och kollade på Soul decay och meadows end :) Soul decay är Rickards gamla band, är väl inte riktigt min typ av musik men jag stog ut, vad gör man inte för kärleken? ;)

Har på känn att jag snart kommer bli sjuk :( har jätteont i halsen, kan typ inte svälja :/ brukar ju bli så att jag bli dunderförkyld efter de har gått över, jag har inte tid med förkylning nu ^^ de är ju snart sommar !
Nee, blir till att lägga sej tidigt få se om jag har orken att gå på jobbet imorn.

Nu ska jag kolla färdigt på big brother och sen gå till sängs.
Nattinatti !


18/5-11

Ojojoj, nu va de länge sen man uppdaterade här. Men de blir ju bara att man kollar facebook sen umgås man med sambon :) men efter regn kommer solsken, right ? ;D Imorn ska jag till stallet igen, börjar kännas bättre nu när man börjar lära känna honom. Från början trodde man ju att han kanske skulle göra nått när han håller på, men nu vet man ju att så är inte fallet, bara man visar vem som bestämmer och inte blir rädd så ger han sej.

Jag jobbar fortfarande kvar på Linnean och jag trivs så himla bra, jag hoppas de kommer ut en tjänst där. Kommunen har ju diskuterat att ta bort denna 50% tjänst länge, men för att dom ska kunna göra de så måste de byggas om, igen, och de kostar ju en del. Dom har ju byggt om där tidigare för att få mer plats till att förvara livsmedlen och bygger dom om igen så kommer de bli ett s k mottagningskök vilket innebär att maten skickas dit i vagnar och då gav de ju ingenting att de byggde om där från början och än har de inte hänt något så hoppas kan man ju alltid eller hur ? ;P

Vi har köpt lite nya saker till lägenheten nu i månaden, haha, vi har köpt bl.a ett databord dom får plats i vårat sovrum i hörnet, blev riktigt bra faktiskt. Sen har vi köpt en 3-vånings förvaringshylla till badrummet som vi förvarar olika saker på nu. Sen har jag köpt en cykelkorg till katterna :D tro dom tyckte de va kul att få komma ut lite hehe, men vilka blickar man fick på sej xD haha men jag tänker bara men varsågod titta nu, jag tar i alla fall ut mina katter :P haha.Sen har ju Rickard köpt en ny elgitarr :P en Gibson Les Paul tro jag den hette ^^ så man kanske kommer hamna lite i andra hand nu ett tag xD Men jag antar att jag få leva med de right? ;)  

Jag har fastnat i en serie som heter 90210 som har gått långt tidigare vad jag kan förstå i alla fall. De finns 2 säsonger av den men jag vet inte vilken säsong de är som går på tv nu, jag måste ta reda på de och den kanske ta hem båda säsongerna :D men avsnitten är var för sej och de är måååånga avsnitt på en säsong, kan dom inte samla alla avsnitt på en gång så de går segare fast ändå snabbare för då behöver man inte sitta och ta ner och ta ner och ta ner....osv :P i-lands problem... men ändå xD haha. Jag är helt fast i alla fall ;D

Neee, nu ska jag kolla hur de går för gubben i köket som håller på att göra maten.
Ska uppdatera oftare, skönt att få skriva av sej känner jag. 
Ha en fortsatt trevligt kväll !
Kram!


RSS 2.0