Magen i 37+4

Detta är magen i 37+4   Hoppas våran ängel vill komma snart !

31/1-12

Halloj ! Igår var jag hos barnmorskan och allt såg bra ut, men bäbis växer fortfarande över kurvan så hon skickade en remiss till specialistmödravården för en tillväxkontroll.
Annars då.. jaa ryggen och bäcken är ju som de är och man få prioritera vad man gör hemma på en dag... ska jag bädda sängen och dammsuga eller bädda sängen och diska? haha men nu är de inte länge kvar utan endast 17 DAGAR tills beräknat, men vi hoppas på att den kommer snart våran lilla ängel :D kommer en bild nu på magen. Magen är förresten stenhård just nu och jag ska äta lite lunch nu.

Hejsvejs !

16/1-12

Hallojsan ! Idag ha jag varit hos BM och allt såg bra ut, men bäbis växer över kurvan :P vi få se när den önskas komma ut ;D hoppas den kommer tidigare än vad de är beräknat ! Hade lite ont i ryggen när jag började gå dit, men sen bytte magen av mer och mer...det kändes som magknip i hela magen sen va den stenhård ! Så när jag kom hem värmde jag vetekudden och la på magen. De va skönt !

Emelie kom en sväng och hälsade på och åt mat. Sen ha jag anmält mej på bostaden få se om de kommer upp nån 3a, men de är ju ingen brådska ännu iaf ! :) Nu ska jag se på de okända :D

hejsålänge !

11/1-12

I onsdags så var vi på föräldrautbildning del 1. Då fick vi bl.a veta mer om bedövningar och allmänt om förlossning. Sen i måndags så var vi på föräldrautbildningen del 2 där hon berättade lite om varför de blir kejsarsnitt och sen var de mycket om amning och så. Sen på kvällen tvättade jag täcken och sängkläder till spjälsängen och vagnen, tvättade även lite kläder. När allt va klart så bäddade jag i ordning spjälsängen, gud så mysigt nu när allting är klart, bara att vänta på att den ska dimpa ner ;D

Idag har jag lagt in alla barnkläder i lådor så allting är klart ! :) nu ska jag bra köpa ullinlägg som man ska använda så man inte får mjölkstockning.

hejsålänge !


RSS 2.0