Ingenting...

I helgen ha vi inte gjort så mkt, i fredags tränade R och efter de spelade vi lite pingis. När vi kom hem såg vi på The voice Sverige. Vi gick och lade oss rätt så tidigt.
På lördagen åkte R skidor på morgonen och tur va de för sen kom de en snöstorm som hette duga, så då höll vi oss innan tills vi kände att vi vart sugen och gick på affären (tur man inte är gjord av socker).
Idag va de lite bättre väder så vi åkte på ersboda där R äntligen köpte ett par classiska skidor som han har pratat om så länge haha! Dock fick han dom inte på en gång då dom ska sätta på bindningen oxå, dom skulle vara klar på onsdag, men då han ska repa den dagen blir de nog att hämta dom en annan dag.
Har nyss sett på Kontoret och snart är de ju BB-premiär :D så roligt och reklamen som varit för det va oxå kul, haha "de räcker med att kolla en gång för att bli fast, så gör inte de!"
Och på tal om nått helt annat..bäbis verkar inte alls vilja komma ut för att träffa sin familj ;) det är så lugnt som de kan vara haha! Men på nått vis så kommer dom ju ut tillslut ändå ;D hehe !
Få se om de kommer naturligt eller om man blir igångsatt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0